Kijkers van 'The Masked Singer' weten het zeker: "Zij is Flamme Fatale" Binnenland
Binnenland

Kijkers van 'The Masked Singer' weten het zeker: "Zij is Flamme Fatale"

Kijkers van 'The Masked Singer' weten het zeker: "Zij is Flamme Fatale"

Ook Flamme Fatale deed haar intrede in 'The Masked Singer' vrijdagavond. Heel wat kijkers denken al te weten wie het is.

Flamme Fatale stelde zich al uitgebreid voor. “Bonjour, ik ben Flamme Fatale. Ik brand van verlangen om aan 'The Masked Singer' te beginnen. Want ik weet van wanten. Maar ik ben wel een beetje nerveus", klonk het.

Bang hartje

"Ik sta hier met een bang hartje. Dat is niet erg, elk vuur begint met een voorzichtig vlammetje. Je moet het gewoon aanwakkeren. En dan ga ik de wereld rond. Eens mijn vonk overslaat ben ik niet meer te blussen. Ik steek iedereen aan met mijn enthousiasme. En ik doe jullie allemaal smelten."

Heel veel kijkers denken de stem van Tine Embrechts herkend te hebben. Opmerkelijk is dat de speurders die naam niet lieten horen. Wel werd onder meer Nathalie Meskens genoemd en zelfs Natalia.

Of Blanche?

"Het lijkt echt wel op Tine Embrechts", zegt een aandachtige kijker. Een mening die door vele anderen gevolgd wordt. "Ja, Flamme Fatale is heel duidelijk Tine Embrechts."

Een andere naam die genoemd wordt is die van Blanche. De Waalse vertegenwoordigde ons op het Songfestival in 2017 met 'City Lights'. Een van de tips was dat ze al op een van de grootste podia van Europa stond. Het Songfestival? Het zou zomaar ook kunnen...

Populair

Laatste nieuws