-->

Erik Van Looy na deelname aan 'The Masked Singer: "Heel ontgoocheld over"

Erik Van Looy na deelname aan 'The Masked Singer:
Zondag 23 Januari 2022 - 10:30   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

Erik Van Looy zorgde voor geweldige televisiemomenten tijdens 'The Masked Singer'. Hij werd als tweede ontmaskerd.

"Eerst vond ik het jammer, nu ben ik blij. De geheimhouding vond ik heel lastig. Ik heb een keer gelogen als iemand zei dat ik het Radijsje was, zoals honderden anderen", vertelt Erik aan HLN Showbits

Kevin Janssens

"Ik zei: 'Het lijkt inderdaad zo, maar volgens mij is het Guga Baul. Hij kan me heel goed imiteren, ik denk dat hij het is'. Ik kreeg echter meteen de reactie dat hij twee koppen groter is dan ik."

Kevin Janssens had bij de speurders meteen opgemerkt dat Radijsje Erik Van Looy was. "Kevin was moeilijk omdat hij me heel goed kent", reageert hij. "Wij hebben samen heel veel opgetrokken."

Pak

"Hij weet alles over mij, hij weet hoe ik beweeg, hoe ik adem, hoe ik zing of stap. Ik had al gezegd dat hij het meteen ging weten en dat was ook het geval. Dan wist blijkbaar iedereen het, hé."

Toch was Erik aanvankelijk wel bijzonder ontgoocheld over zijn pak. "Ik wilde een cool, sexy pak. Een zebra, een leeuw of een tijger. Toen ze zeiden dat ik Radijsje werd, was ik heel ontgoocheld", geeft hij toe.

Heel ontgoocheld

"Ik had een sexy, cool pak gevraagd zoals Wolf vorig jaar, want die gaan heel lang mee in de show. Ik dacht dat ze mij niet graag hadden. Ik was écht heel ontgoocheld. Maar dat pak stond er dan al, daar was al geld aan uitgegeven. Ik zag het dan staan en dan werd ik er uiteindelijk wel verliefd op."

Poll: Had jij Erik Van Looy meteen ontmaskerd?TAGS  I  Erik Van Looy  I  The Masked Singer  I  Kevin Janssens  I  Guga Baul