Slecht nieuws over zieke Rob de Nijs, zijn vrouw geeft meer uitleg Wielrennen
Wielrennen

Slecht nieuws over zieke Rob de Nijs, zijn vrouw geeft meer uitleg

Slecht nieuws over zieke Rob de Nijs, zijn vrouw geeft meer uitleg

Er is minder goed nieuws voor Rob de Nijs. Julius, de 9-jarige zoon van de Nederlandse zanger, heeft het coronavirus opgelopen.

Aangezien Rob de Nijs ook astma heeft, zit hij in de risicogroep. Na een dagje school donderdag voelde Julius zich al niet lekker. Intussen heeft hij dus positief getest.

Positief getest

"Onze 'Sjaak' kreeg streepjes op de test, is hangerig, keelpijn", laat de mama van Julius weten op Instagram. Er zit niets anders op dan afstand te houden van zijn vader, want de combinatie van astma en het coronavirus is een gevaarlijke. Dat laat zijn vrouw Henriëtte weten aan Shownieuws.

Rob de Nijs lijdt ook aan Parkinson. Twee maanden geleden trad hij voor het laatst op in Vlaanderen. Dat afscheid viel hem behoorlijk zwaar.

De liefde

In de liefde kende hij ook een hobbelig parcours. Met Henriëtte is hij zeer gelukkig, zo liet hij vorig jaar in Trouw weten. “Ik ben nu heel gelukkig met Jet en er zal geen ander meer komen", klonk het.

"Ik vind het heerlijk dat we een rustige, ontspannen relatie hebben. In het begin is het ook woest geweest, maar daar is een verknochtheid voor in de plaats gekomen, een wederzijds geloven in en een steun zoeken bij elkaar.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws