Gert Verhulst onthult belangrijk nieuws over 'De Cooke & Verhulst Show' Binnenland
Binnenland

Gert Verhulst onthult belangrijk nieuws over 'De Cooke & Verhulst Show'

Gert Verhulst onthult belangrijk nieuws over 'De Cooke & Verhulst Show'

Gert Verhulst is binnenkort weer te zien in 'De Verhulstjes'. Daarin worden de avonturen van hem en zijn gezin gevolgd.

Heel veel kijkers kijken reikhalzend uit naar die nieuwe reeks van 'De Verhulstjes'. Daarnaast zal er binnenkort ook een nieuw seizoen komen van 'De Cooke & Verhulst Show'. Daar valt wel wat over te zeggen.

Nieuw seizoen

"We zijn inmiddels ook begonnen met de eerste brainstorms voor een nieuw seizoen van 'De Cooke & Verhulst Show', waarbij we alles opnieuw onder het licht houden. Maar meer kan ik daar momenteel nog niet over kwijt", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Zo is het nog lang niet zeker of het nieuwe seizoen in een tv-studio zal worden opgenomen. “We weten enkel dat er na een tiende seizoen ook een elfde seizoen zal komen. Een soort talkshow dus, met veel gasten en amusement", aldus Gert.

Afscheidsshows

Overigens hoopt hij in de paasvakantie nu eindelijk eens verder te kunnen gaan met zijn afscheidsshows met Samson. Die werden al heel veel uitgesteld door het coronavirus.

"Wat ik dan in de zomer zal doen is nog helemaal onzeker", geeft Gert nog mee. "Misschien een zomerreeks van 'De Verhulstjes' of, voor het eerst in jaren, eens een échte vakantiezomer. Eerlijk, dat zie ik ook wel zitten.”

Populair

Laatste nieuws