Laura Tesoro doet onthulling over Koen Wauters: "Dit had ik niet verwacht" Buitenland
Buitenland

Laura Tesoro doet onthulling over Koen Wauters: "Dit had ik niet verwacht"

Laura Tesoro doet onthulling over Koen Wauters: "Dit had ik niet verwacht"

Laura Tesoro brak in 2014 door dankzij haar deelname aan 'The Voice'. Ze heeft toen enorm veel gehad aan haar toenmalige coach Koen Wauters.

"Ik had in 2014 meegedaan met 'The Voice' en een half jaar na de finale stond Clouseau in het Sportpaleis", herinnert Laura zich nog. "Koen had mij gebeld en gevraagd of ik geen zin had om mijn eerste single - die ik na 'The Voice' had uitgebracht - in het Sportpaleis te komen zingen. Ik dacht echt: 'Whuuut?'."

Team Koen

De zangeres heeft veel gehad aan Koen, zo vertelt ze in 'De Madammen' op Radio 2. "Ik had 'The Voice' met hem gedaan en ik was finalist van Team Koen. Wij hebben samen heel het parcours bewandeld. Dat was heel leuk. Tegen de finale zat hij wel in mijn GSM."

"Hij heeft mij op dat moment ook heel erg geholpen", gaat Laura verder. "Je krijgt automatisch een platencontract. Omdat je 'The Voice' hebt gedaan, zit je automatisch bij 'Universal'. Daar heb ik dan een eerste single uitgebracht en hij heeft me daar hard in begeleid en hard mee geholpen. Dat is echt superlief."

Onverwacht

"Ik had dit eerlijk gezegd niet verwacht", geeft Laura toe. "Ik dacht dat het zou stoppen nadat 'The Voice' gedaan was. Dat was totaal niet zo. Koen heeft mij echt heel goed begeleid. Zelfs vandaag kan ik hem nog altijd bellen als ik zijn mening over iets wil."

Plots stond Laura dus in een vol Sportpaleis. "Toen stond het podium ook in het midden, waardoor er nog meer publiek aanwezig kon zijn", weet Laura nog goed. "Ik denk dat er toen 22.000 mensen waren. Ik was amper 17 jaar. Dat was echt crazy."

Voorbeeld

Dankzij Koen en 'The Voice' heeft Laura naar eigen zeggen veel geleerd. "Ik heb een hele goeie mentor gehad aan Koen. Als er iemand is in Vlaanderen, waar ik echt naar opkijk, dan is hij het wel. Hij is nog altijd mijn voorbeeld. Ik ben heel blij dat ik van hem heb mogen leren."

Populair

Laatste nieuws