Samantha (21) denkt dat ze instapt bij Ubertaxi, maar dat blijkt gruwelijke vergissing te zijn Buitenland
Buitenland

Samantha (21) denkt dat ze instapt bij Ubertaxi, maar dat blijkt gruwelijke vergissing te zijn

Samantha (21) denkt dat ze instapt bij Ubertaxi, maar dat blijkt gruwelijke vergissing te zijn

De Amerikaanse studente Samantha Josephson (21) uit Columbia in South Carolina is op een wel zeer tragische manier aan haar einde gekomen. Ze wilde een taxi van Uber nemen. Ze stapte ook in een wagen, maar dat bleek de verkeerde. De gevolgen zijn fataal.

Samantha stapte woensdagmiddag nietsvermoedend in een Uber. Dat dacht ze immers toch. Het Amerikaanse taxibedrijf werkt niet met eigen wagens. Particulieren kunnen zelf met hun eigen wagens klanten vervoeren. Een Chevrolet Impala stopte voor Samantha en zij stelde zich daar geen vragen bij.

Toen ze niet meer kwam opdagen, werden haar vrienden ongerust. Er werd massaal naar haar gezocht, ook haar vader en politie deden dat. Uit het onderzoek van de politie bleek dat de echte chauffeur van Uber haar rit geannuleerd had, omdat ze na een lange wachttijd nog niet was komen opdagen. Ze was bij een vreemde op de achterbank beland.

Bloed in wagen

De eigenlijke chauffeur van Samantha had geen goede bedoelingen. Haar lichaam werd een dag later door kalkoenjagers in een landbouwgebied gevonden. Zaterdag kon de chauffeur worden opgepakt door een patrouille. Het gaat om de 24-jarige Nathaniel David Rowland. Hij probeerde aanvankelijk alles te ontkennen en waagde ook een vluchtpoging. Hij kon toch worden ingerekend.

In zijn wagen werd het bloed van Samantha aangetroffen, net als haar smartphone. De wagen had ook een kinderslot, waardoor Samantha geen kan uit kon.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws