-->

Begint Klaasje na vertrek bij K3 nu aan kinderen? Haar antwoord is héél duidelijk

Begint Klaasje na vertrek bij K3 nu aan kinderen? Haar antwoord is héél duidelijk
Woensdag 26 Januari 2022 - 11:00   I   Foto: RTL Boulevard   I   door Jonas Wijckmans

Klaasje Meijer is gestopt met K3. De vraag die nu dan komt: zal ze aan kinderen beginnen? Ze hoeft immers geen rekening meer te houden met de planning van K3.

Heeft Klaasje nog geen spijt van haar vertrek? "Ik denk dat je altijd wel denkt van: 'oké, met dit soort grote keuzes in je leven, is het een goeie keuze of niet?' En afscheid nemen is altijd ook een een klein stukje pijn omdat je een klein stukje toch wat los moet laten", aldus Klaasje tegenover HLN Showbits

Zingen

"Aan de andere kant geeft het ook weer heel veel nieuwe mogelijkheden. Ik denk zowel voor mij als voor K3 dat het een mooie nieuwe start is", stelt Klaasje.

Er staat heel wat op de planning van de Nederlandse, maar zingen hoort daar niet bij. "Zang ligt op dit moment niet binnen mijn prioriteit, maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik af en toe achter mijn piano. Ik speel dan een paar akkoordjes en zing dan zelf een beetje thuis in de woonkamer", klinkt het.

Duet

Klaasje moet echter niet lang nadenken over wie haar mag bellen om een duet op te nemen. "Metejoor", zegt ze zonder veel nadenken. "Ja, ik vind zijn stem zo mooi."

Ook kinderen of trouwen blijkt niet op de planning te staan. "Ik heb zoveel kinderen gezien de afgelopen zes jaar", lacht Klaasje. "Nee, maar als wij gaan trouwen of verloofd zijn, dan zijn jullie de eerste die het weten. Dan zorg ik echt dat mensen dat gewoon mogen weten. Tot die tijd genieten wij gewoon heerlijk van onze verkeringstijd."

Poll: Denk jij dat we nog veel van Klaasje gaan horen na haar vertrek bij K3?TAGS  I  Klaasje Meijer  I  Metejoor