-->

André Hazes laat nu zelf weten of hij terugkeert naar Monique Westenberg

André Hazes laat nu zelf weten of hij terugkeert naar Monique Westenberg
Woensdag 26 Januari 2022 - 14:00   I   Foto: VRT   I   door Jonas Wijckmans

André Hazes reist momenteel door Amerika. In zijn eentje, want Anne Rose Zonneveld is er niet bij. Hij hoopt in de VS zichzelf terug te vinden.

Hazes gaat muzieksteden Memphis en Nashville bezoeken. Hij zal de solotrip per Jeep maken. De zanger kampt al een tijdje met een burn-out en wil zichzelf terugvinden.

Monique

Nu het met Anne Rose ook over en uit lijkt, zijn er weer volop geruchten dat hij weer samen is met Monique Westenberg. Zeker omdat hij onlangs haar weer een bezoek bracht en Monique er een foto van had gedeeld op Instagram met bijhorende tekst.

Volgens Story keert André evenwel niet terug naar Monique. "André heeft binnen eigen kringen laten weten warme gevoelens voor Monique te blijven koesteren, alleen al omdat hij een kind deelt met haar, maar dat hij weer terug bij af zou zijn als hij voor de derde keer voor haar zou kiezen", schrijft het weekblad.

Uitgesloten

Ook binnen de vriendenkring van André wordt uitgesloten dat de zanger terug zou keren naar Monique. Hij wil zijn leven zélf weer op de rails krijgen, zonder hulp van buitenaf.

Poll: Geloof jij dat André Hazes niet meer terugkeert naar Monique?TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg