'Familie'-kijkers hebben het gehad: "Ze moet eruit, met haar vals gezicht" Binnenland
Binnenland

'Familie'-kijkers hebben het gehad: "Ze moet eruit, met haar vals gezicht"

'Familie'-kijkers hebben het gehad: "Ze moet eruit, met haar vals gezicht"

Marie-Rose (Martine Jonckheere) wil haar kleinzoon Victor in ieder geval niet delen met Francesca, de andere oma van de jongen. Dat zorgt voor wrevel in 'Familie'.

De kijkers zijn alvast niet mals voor Marie-Rose. Ze vinden haar gedrag totaal onaanvaardbaar. "Marie Rose denkt dat het kindje van haar alleen is en het egoisme straalt zo van haar af", zegt een kijker. "Ze moet eens goed de les gelezen worden."

Vals gezicht

"Ze moet eruit. Met dat vals gezicht altijd!", reageert een andere kijker. Dat zal ook gebeuren, want Marie-Rose wordt andermaal uit de soap geschreven. Ditmaal definitief? Martine Jonckheere mocht al enkele keren haar comeback maken.

"Ik vind het wel erg: eerst haar dochter kwijt en nu gaat ze zo reageren. Een beetje respect mag wel. Ze speelt dat wel goed. Al kan ik haar kop niet meer zien", luidt het.

Jaloers

Er zijn echter ook kijkers die Marie-Rose verdedigen. "Ze laat het duidelijk merken inderdaad dat ze jaloers is, maar Peter snauwt haar ook af als ze het goed bedoelt. Hij luistert alleen naar Francesca haar mening", merkt een 'Familie'-fan op.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws