-->

Liese Luwel over bewoner 'Big Brother'-huis: "Met hem zou ik geen klik hebben"

Liese Luwel over bewoner 'Big Brother'-huis:
Zondag 30 Januari 2022 - 07:00   I   Foto: SBS   I  

Liese Luwel weet met wie het niet zou klikken mocht zij dit seizoen hebben deelgenomen. Ook zijn er volgens haar grote verschillen met het vorig seizoen.

Heel wat fans bekijken elke aflevering van ‘Big Brother’ met argusogen. Elke bewoner wordt daarbij nauwlettend in de gaten gehouden en op social media wordt er heel wat gespeculeerd over wie de mogelijke winnaar van dit seizoen zou kunnen zijn.

Ook Liese Luwel, die het vorige ‘Big Brother’-huis verliet als finaliste, bekijkt elke aflevering aandachtig. Die bespreekt ze dan ook samen met ex-’BB’-deelneemster Naomi Timmerman in haar talkshow ‘No Biggie’.

Oprechtheid

Een van de zaken die hevig besproken wordt op social media, is de relatie tussen Vera en Dimitri. De twee groeiden tijdens het experiment al snel naar elkaar toe, waar we meermaals getuige van mochten zijn. Maar velen twijfelen aan de oprechtheid van de relatie, vooral dan langs Dimi’s kant. Volgens kijkers zou het gaan om een stunt of een tactiek om zo lang mogelijk in het spel te kunnen blijven.

Ook Vera twijfelt aan die oprechtheid. "Hoeveel moeite doet hij om me te leren kennen? Dat knuffelen vind ik allemaal wel heel fijn, maar ik heb nog diepere gesprekken met Kristof en Tobias dan met hem. Ik vind hem leuk, maar hoe leuk vindt hij mij?", vraagt Vera zichzelf af.

Vera

Liese Luwel denkt zelf niet dat het om een stunt gaat, maar de situatie heeft er wel voor gezorgd dat ze haar sympathie voor Dimitri toch een beetje is kwijtgeraakt. Naar eigen zeggen zou ze, mocht ze deelgenomen hebben aan dit seizoen, het minst met hem klikken.

“Ik zou het vooral snel voor Vera opnemen”, meent Liese. “’Je moet gaan babbelen met hem’, zou ik zeggen. Ik ken Dimi niet, maar ik denk dat ik het minst met hem gemeen zou hebben.”

Verschil

Een ander gegeven dat Liese is opgevallen, is de graad van uitdaging tegenover het vorig seizoen. Elke dag staan de bewoners voor een verrassing, en weten ze niet wat ‘BB’ in petto heeft voor hen.

En dat is iets wat Liese tijdens haar deelname heeft gemist. “De kandidaten hebben veel om handen. Ik heb me destijds ingeschreven voor het spel. Wat ze nu meemaken, had ik ook wel verwacht in mijn seizoen. Ik heb het uiteraard heel leuk gehad tijdens mijn deelname, maar ik miste wel de uitdaging.”

“Wij hadden echt wel structuur in onze week. Nu is het elke dag iets nieuws. Maandag dit, dinsdag dat. En dat hebben zij nu niet. In dat opzicht vind ik het wel een beter seizoen. Spannend”, aldus Liese.

Poll: Met welke mannelijke bewoner van het 'Big Brother'-huis zou jij het beste kunnen opschieten?
TAGS  I  Big Brother  I  Liese Luwel  I  Naomi Timmerman  I  No Biggie