Mariska Bauer laat nu zelf weten hoe het met haar gaat na herseninfarct Wielrennen
Wielrennen

Mariska Bauer laat nu zelf weten hoe het met haar gaat na herseninfarct

Mariska Bauer laat nu zelf weten hoe het met haar gaat na herseninfarct

Mariska Bauer, de vrouw van Frans Bauer, is woensdag 46 jaar geworden. Ze gaf meteen ook een update over haar gezondheidstoestand.

Mariska werd begin dit jaar getroffen door een herseninfarct. Gelukkig kan ze vandaag zeggen dat het al een stuk beter met haar gaat.

Dankbaar

Ze laat weten dat ze "dankbaar en blij" is dat ze 46 kaarsjes mag uitblazen. "Gelukkig verloopt mijn herstel voorspoedig en voel ik me goed, mede dankzij de steun van mijn man, de kinderen ouders en beste vriendinnetjes", zegt ze.

Mariska richtte ook nog een dankwoord tot haar volgers. Die leefden de voorbije weken intens mee met haar. "Ook de berichten en die ik van jullie krijg doen me erg goed! Dank je wel", schrijft ze.

Ging niet goed

Frans Bauer vertelde aan Story al hoe het fout ging. "Mariska werd op een gegeven moment niet goed", aldus Frans. "Ze begon met haar spraak wat problemen te krijgen. Daar schrokken we van dus we zij gelijk naar de huisarts gereden. En daar kwamen we erachter dat Mariska te maken had gehad met een herseninfarct."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws