-->

Siemen wijst zijn vriendin Nina Derwael terecht: "Ik kan daar echt niet tegen"

Siemen wijst zijn vriendin Nina Derwael terecht:
Vrijdag 28 Januari 2022 - 08:00   I   Foto: Photonews   I   door Jonas Wijckmans

Nina Derwael is net als haar vriend Siemen Voet 21. Als turnster is dat al vrij oud, als voetballer is dat nog piepjong. Het verschil moet er zijn.

Voor Siemen is het dan ook moeilijk te aanvaarden als Nina klaagt over haar leeftijd en fysieke paraatheid. "Ik kan er niet tegen als ze zegt dat ze zich al een bomma voelt", reageert Siemen in HUMO. "'Alles kraakt!' klaagt ze vaak. Dat duw ik dan meteen de kop in: 'Zeg, je bent nog maar 21!"

Andere wereld

Nina neemt nu deel aan 'Dancing With The Stars'. Plots een heel andere wereld, de mediawereld. "Acteren, dansen, zingen: misschien wordt het Nina's nieuwe wereld. Dat zegt ze me toch: dat ze het graag allemaal wil doen", zegt Siemen.

Zelf heeft hij geen ambities om te dansen. "Op dat vlak ben ik haar tegenpool. Zingen kan ik niet, en zoals alle voetballers heb ik stijve heupen", lacht hij. Ofwel: schoenmaker blijf bij je leest. 

Favoriet

Nina gaat in ieder geval wel nog een tijdje dansen. Ze is een van de grote favorieten voor de eindzege in 'Dancing With The Stars'. Aan haar om die favorietenrol helemaal waar te maken.

Poll: Denk jij dat Nina 'Dancing With The Stars' zal winnen?TAGS  I  Nina Derwael  I  Siemen Voet  I  Dancing With The Stars