-->

Datum bekend van triest afscheid: Dan verdwijnt Peter definitief uit 'Familie'

Datum bekend van triest afscheid: Dan verdwijnt Peter definitief uit 'Familie'
Donderdag 27 Januari 2022 - 21:00   I   Foto: VTM   I   door Jonas Wijckmans

Het sloeg enkele maanden geleden in als een bom: Gunther Levi, alias, Peter Van den Bossche verdwijnt na 23 jaar uit 'Familie'. Intussen is er meer bekend over zijn afscheid.

Er is niets bekend over hoe Peter uit de soap verdwijnt. De kans lijkt ons echter klein dat hij zal sterven. Een definitief afscheid hoeft dat dus in principe niet te betekenen.

Laatste scène

Peter wacht moeilijke weken, want er zal gestreden worden om het hoederecht over zijn zoontje Viktor. Francesca, de moeder van de overleden Iris, zal dat opeisen. Afwachten maar hoe dat afloopt.

Peter verdwijnt in elk geval uit de soap. Hij heeft de laatste scène al ingeblikt. Op de set verschijnt Gunther Levi niet meer, maar op het scherm zal hij nog te zien zijn tot april. Dan vertrekt hij uit 'Familie', zo weet TV-Familie te melden.

In tranen

De kijkers betreuren het vertrek van Gunther heel erg, net als zijn collega-acteurs. Caroline Maes (Mieke) liet weten dat ze in tranen naar huis reed toen hij afscheid nam van de cast. Ook Jo Hens (Niko) was er niet over te spreken. Hij noemde de makers zelfs "idioten".

Poll: Ga jij nog naar 'Familie' kijken als Gunther Levi verdwijnt in april?TAGS  I  Gunther Levi  I  Familie