-->

Nieuwe wending rond André Hazes en Monique Westenberg: "Zij wil dit niet"

Nieuwe wending rond André Hazes en Monique Westenberg:
Zaterdag 29 Januari 2022 - 08:00   I   Foto: Instagram   I  

André Hazes verblijft momenteel in Amerika, waar hij hoopt zichzelf terug te vinden. Zal hij hierna ook de liefde kunnen terugvinden bij Monique Westenberg?

De geruchtenmolen rond André Hazes’ liefdesleven heeft nog geen pauze gekend. Nederland, en ook Vlaanderen, blijft in de ban van zijn relatie met de moeder van zijn kind, Monique Westenberg.

Warme gevoelens

Momenteel verblijft de zanger, alleen, in Amerika na een turbulente periode. Zo zou hij te kampen hebben met een emotionele burn-out. André is terug op zoek naar zichzelf en wil herbronnen. Dat doel hoopt hij te bereiken met zijn roadtrip doorheen muzieksteden als Memphis en Nashville.

Maar bovenstaand gegeven is niet wat social media en fans wakker houden. Het interessante stuk komt ná zijn trip, want waar zal hij naar terugkeren? Twee weken geleden zou André een paar keer bij Monique op bezoek zijn geweest om even tijd te spenderen met zijn zoontje.

Bovendien vertellen insiders dat André gezegd heeft warme gevoelens voor Monique te blijven koesteren aangezien zij de moeder van z’n kind is. Volgens vrienden van André zou de zanger helemaal niet van plan zijn om terug te keren naar Monique, en wil hij nu net alleen zijn en aan zichzelf werken.

Treinreis

Dat Monique ook nog steeds warme gevoelens koestert voor André en hem ook steunt in de reis naar zichzelf, bewees ze een week geleden op André’s verjaardag met een post. “Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit. Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels."

"Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar. Gelukkig ontdekte je ein-de-lijk de handrem en ben je begonnen aan de reis naar jezelf. Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten."

"Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt. Deze reis, met en naar jezelf, is het grootste kado aan jezelf. De mensen die belangrijk voor je zijn, reizen met je mee in jouw trein. Halte voor halte.”

Voor schut

Ondanks alle ontkenningen, blijft de Nederlandse showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer ervan overtuigd dat André na zijn trip al terugkeren naar Monique. Dat laat ze op haar Instagrampagina weten. “André is op vakantie in Amerika, en als hij terugkomt gaat hij rustig weer opnieuw zijn leven opbouwen met Monique”, schrijft ze overtuigd neer.

Coldeweijer beweert dat alle roddelbladen en juicekanalen het bij het verkeerde eind hebben omdat ze door de verkeerde bron ingelicht worden. “Sorry, maar je kan alleen goed juicen als je van alle spelers de motieven kent.”

Bovendien is Coldeweijer ervan overtuigd dat Monique momenteel niet wil dat de buitenwereld iets afweet van haar relatie met André omdat ze zich ervoor zou schamen. “Nogal voor schut om iemand terug te nemen voor de 6de keer.” Daarnaast zou André’s moeder Rachel nog steeds een blokkade vormen tussen de twee. “Vandaar dat je af en toe wat tegenstrijdige verhalen ziet voorbijkomen.”

Hardnekkige verslaving

En alsof dat niet genoeg is, zou André ook nog eens zijn verhuis naar Vinkeveen on hold hebben gezet. Coldewijer is er meer dan overtuigd van dat de twee de draad weer oppikken. “Ik kijk er niet raar van op dat als hij terugkomt, dat hij weer intrekt bij Monique.”

Ook het nieuws omtrent André’s burn-out, zoals hierboven beschreven, zou volgens Coldeweijer onzin zijn. “Ik begrepen dat hij zijn docu gebruikt om straks een comeback te maken. André blijft André. Hij kan echt niet zonder onze aandacht, want hij heeft geen eigen identiteit. Van een burn-out is nog steeds geen sprake. Wel van een hardnekkige verslaving.

Daar werkt hij momenteel hard aan en hij wil Monique ook graag betrekken bij het proces. Dat vind ik trouwens wel heel knap”, sluit Coldeweijer af.

Poll: Denk jij dat André Hazes en Monique Westenberg opnieuw een koppel zullen worden?