-->

Is Danira Boukhriss dít figuur in 'Masked Singer'? "Ik krijg veel berichten"

Is Danira Boukhriss dít figuur in 'Masked Singer'?
Vrijdag 28 Januari 2022 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Er is een nieuwe naam die opduikt in 'The Masked Singer'. Die van Danira Boukhriss. Ze wordt er steeds meer op aangesproken, zo blijkt.

Danira wordt genoemd als De Ridder. Clara Cleymans is daar de hoofdverdachte. "Ik herken echt haa stem", zei speurder Ruth Beeckmans vorige week zelfs. Zou het echter ook Danira Boukhriss kunnen zijn? Uiteraard kan dat, al is de vraag of zij wel kan zingen?

Steengoed

Daar moest Peter Van de Veire in de 'Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' op MNM alvast niet lang over nadenken. "Jij kan steengoed zingen", zei Peter tegen Danira. "Steengoed is wel lichtjes overdreven", reageerde zij. "Komaan niet onnozel doen, jij kan zingen", klonk het stellig bij Peter.

"Ik mag er niks over zeggen, hé", aldus Danira over de mogelijkheid of zij in het kostuum van De Ridder zit in 'The Masked Singer'. "Jij zou een hele goeie kandidate zijn", merkte Peter op. "Gisteren kreeg ik nog berichten van mensen die denken dat ik De Ridder ben", gaf Danira toe. "Ik vind dat wel een coole, die Ridder: een hele toffe, stoere."

Clara

Vooralsnog blijft Clara Cleymans de hoofdverdachte als De Ridder. Clara speelde overigens mee in de serie 'De Ridder'. Als tip kan dat wel tellen. Of zou die tip net iets té makkelijk zijn? Afwachten maar en straks weer kijken of we nog wat meer te weten kunnen komen.

Poll: Denk jij dat Danira De Ridder is?