-->

Camille Dhont lijkt zichzelf te hebben verraden in 'The Masked Singer'

Camille Dhont lijkt zichzelf te hebben verraden in 'The Masked Singer'
Zaterdag 29 Januari 2022 - 07:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Wie zit er in de kostuums van 'The Masked Singer'? Gisteren werd Bart Cannaerts ontmaskerd. Hij was de cycloop.

Bij de Robots worden Tom Dice en Kato Callebaut vaak genoemd. "Ik denk dat mensen heel snel zouden weten dat wij het zijn", reageert Tom in HLN Showbits. "Misschien als één van de twee meedoet, minder snel", reageert Kato. "Maar wie weet..."

Ook Camille Dhont werd aan de tand gevoeld. Zij is een van de hoofdverdachten bij Miss Poes. "Ik kan ofwel zeggen: 'Wie weet ben ik het wel, maar of ik het nu ben of niet, ja ik ga dat niet zeggen. Ik kan liegen, ofwel ja, kan ik mijzelf ontmaskeren", zegt de zangeres. "Dus ja, wie weet wat het wordt."

Opmerkelijke onthulling

Camille doet een opmerkelijke onthulling. Ze vertelde dat ze voor het eerste seizoen gevraagd is. Toen kon ze echter niet. Het zou dus niet onlogisch zijn moest zij nu wél deelnemen aan seizoen 2. Bovendien leek Camille toch heel nerveus tijdens haar reactie. Het wordt rond haar wel héél verdacht.

Helmut Lotti is een van de kanshebbers om in het kostuum van Edelhert te zitten. "Als ik nu spreek, kost dat 200.000 euro. Dan kan ik beter niets zeggen", zegt hij. Een andere grote kanshebber om in het pak van Edelhert te zitten is Johnny Logan.

Cycloop

De zoektocht naar de overgebleven kandidaten gaat dus verder. Er werden nu al drie BV's ontmaskerd: Yanina Wickmayer, Erik Van Looy en Bart Cannaerts. Die laatste was dus de cycloop. "Het is hier meer dan 50 graden in dat pak", zei hij na de ontmaskering. Bart was effectief wel er

Poll: Denk jij dat Camille Miss Poes is?TAGS  I  The Masked Singer  I  Camille Dhont  I  Tom Dice  I  Kato Callebaut  I  Helmut Lotti  I  Johnny Logan