-->

Koen Wauters heeft na scheiding met Valerie belangrijk nieuws over nieuwe liefde

Koen Wauters heeft na scheiding met Valerie belangrijk nieuws over nieuwe liefde
Zaterdag 29 Januari 2022 - 09:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Koen Wauters en Valerie De Booser gingen in 2019 uit elkaar. Voor zover bekend had Koen sindsdien geen vriendin meer.

Dat lag anders bij Valerie De Booser. Zij stapte al behoorlijk snel in een nieuwe relatie met vastgoedmakelaar Dirk De Witte. Die relatie is onlangs echter ook op de klippen gelopen. Al houden Valerie en Dirk hun lippen daarover stijf op mekaar.

Kinderen

Koen gaat niet uitgebreide verklaringen afleggen over zijn liefdesleven. Dat hoeft uiteraard ook helemaal niet. Al kwam hij wel terug op zijn scheiding met Valerie. "Een van de moeilijkste zaken aan een breuk is dat je kinderen van de ene partner naar de andere gaan", zei Koen. "Op een bepaald moment kom ik dus helemaal alleen thuis in een veel te groot kot."

Een scheiding is ook een soort van rouwproces. Daar is hij naar eigen zeggen nu wel door. Koen voelt zich weer uitstekend. “Een dieptepunt blijft niet duren. Naarmate de tijd vordert, krijgt alles terug zin en vorm in het leven", aldus de zanger. "Eigenlijk kruip je stapje per stapje terug recht en besef je dat het glas plots weer halfvol is."

Nieuwe liefde

Er is zelfs meer. Koen Wauters staat weer open voor een nieuwe liede. “We zien wel hoe het loopt. Ik ben zeker niet fanatiek op zoek, maar ik stel me wel open om iemand nieuw tegen te komen", onthult hij in Het Laatste Nieuws.

Poll: Ben jij fan van Koen Wauters?TAGS  I  Koen Wauters  I  Valerie De Booser