-->

"Déze video bewijst dat Klaasje (ex-K3) de Schorpioen is in 'The Masked Singer'"

Zaterdag 29 Januari 2022 - 11:00   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Is de Schorpioen ook al ontmaskerd door de kijkers? Het zou zomaar kunnen. Volgens heel wat fans van het programma zit Klaasje Meijer in het kostuum.

Klaasje nam eind vorig jaar afscheid van K3. Sindsdien dook ze al in enkele programma's op. Mogelijk dus ook in 'The Masked Singer'. Er zijn heel wat mensen die haar stem herkennen. De Schorpioen mocht vrijdag voor het eerst optreden in het VTM-programma.

Belle Perez?

Meteen kon het speuren naar de bekende persoon in het pak beginnen. Ditmaal zou het dan niet om een Bekende Vlaming gaan, wel om een bekende Nederlander. Zit Klaasje in het pak van de Schorpioen? Andere verdachten zijn onder meer Belle Perez en Kelly Pfaff.

Een aandachtige speurder postte op Twitter een video van Klaasje waarop ze in het Engels zingt. Voor de mensen die het niet horen", schrijft ze erbij. "Eerste noten en ik zei meteen: dat is Klaasje!", reageert nog een kijker. "Mensen die dit niet horen hebben duidelijk niet genoeg naar K3 geluisterd!"

Luister zelf

Als iemand in het Engels zingt,  kan de stem effectief nog anders klinken dan in het Nederlands. We kennen Klaasje vooral van Nederlandse songs, maar bij deze video zingen ze in het Engels. Oordeel vooral zelf. Is dit de stem van Schorpioen?

Poll: Denk jij dat Klaasje de Schorpioen is?TAGS  I  Klaasje Meijer  I  Belle Perez  I  The Masked Singer  I  Kelly Pfaff