Aster Nzeyimana laat weten of hij een van de Robots is in 'The Masked Singer' Binnenland
Binnenland

Aster Nzeyimana laat weten of hij een van de Robots is in 'The Masked Singer'

Aster Nzeyimana laat weten of hij een van de Robots is in 'The Masked Singer'

In de voetbalpodcast '90 Minutes' kreeg Aster Nzeyimana van de kijkers de vraag of hij een van de Robots is. Hij en zijn vriendin Lize Feryn zijn immers de hoofdverdachten.

"Ik word gestalkt, maar echt gestalkt. Natuurlijk ben ik niet één van de Robots", aldus Aster. "Maar tekenen al die gasten geen contract dat ze een zeer zware boete krijgen als ze het verklappen?", reageert Filip Joos. "Ik denk het wel", zegt Aster.

Denk dat maar

"Luister eens naar die stem van de Robot. Ik word er nu echt mee overvallen en ik blijf er gracieus op reageren. Het is niet sympathiek om daar gepikeerd op te reageren", aldus Aster. "Jullie mogen allemaal denken dat ik in 'The Masked Singer' zit, geen enkel probleem."

Bij de tips kwam ook de datum 28/05/2016 naar voren. Dat was de eerste dag dat Aster als sportanker in het VRT Journaal te zien was. Als tip kan dat ook alvast tellen. Hoezeer Aster ook zijn best doet om te ontkennen, alles wijst in zijn richting en die van zijn vriendin Lize Feryn.

Optreden

Om helemaal nog eens in de sfeer te komen, hebben we hieronder nog eens het optreden van de Robots toegevoegd van afgelopen vrijdag. Zijn het Aster en Lize? Voorlopig werden ze nog niet ontmaskerd.

Populair

Laatste nieuws