-->

Makers reageren: "Daarom verdwijnt Herbert Flack al uit 'Familie'"

Makers reageren:
Maandag 31 Januari 2022 - 19:00   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

Veel kijkers vinden het jammer dat Leon De Bodt gestorven is. Daarmee verdwijnt immers ook Herbert Flack uit 'Familie'.

Het optreden van Herbert Flack in 'Familie' werd zeer gesmaakt door de kijkers. Herbert liet zien dat hij nog steeds een steengoed acteur is. Hij speelde de rol van de vader van Lars. Dat was een mysterieuze rol en die mysterie blijft zo ook rond hem hangen.

Tijdelijk

“Leon was slechts een tijdelijke rol. Dat het personage al na vijf maanden zou sterven — en dus eindig was — is jammer voor de kijker, maar vond Herbert net oké", zegt creative producer Wim Feyaerts in Het Laatste Nieuws. "Hij voelde zich ook getriggerd door het mysterie, want was Leon nu een monster of toch een goed mens? Dat is na zijn dood nog steeds niet duidelijk."

Vlak voor zijn dood gaf Leon nog een sleutel aan Lars (Kürt Rogiers). Die sleutel wordt erg belangrijk en zet een nieuwe verhaallijn in gang. "Waar leidt die naartoe en wat zal er dan ontdekt worden? De sleutel zet een mysterie in gang in de stijl van de ‘Da Vinci Code”, zegt Feyaerts. “Tijdens de zoektocht zal het ene puzzelstukje naar het andere leiden. Spanning verzekerd, dus.”

Poll: Betreur jij dat Herbert Flack uit 'Familie' is verdwenen?TAGS  I  Familie  I  Herbert Flack  I  Kürt Rogiers  I  Wim Feyaerts