-->

Is Dimitri niet oprecht met Vera? Nouchine confronteert hem in 'Big Brother'

Is Dimitri niet oprecht met Vera? Nouchine confronteert hem in 'Big Brother'
Maandag 31 Januari 2022 - 17:00   I   Foto: SBS   I  

Nouchine heeft beslist om Dimitri te confronteren met iets dat haar al enige tijd dwarszit. Dit was zijn reactie.

Dat Dimitri niet altijd met tact reageert, is bepaalde bewoners al opgevallen. Een bepaald voorval is ook Nouchine bijgebleven. Die laatste besliste gisteren dan ook om haar medebewoner op de situatie aan te spreken, en om daarbij ook het onderwerp ‘Vera’ aan te snijden.  

Belachelijk  

“Ik weet iets over je, en ik kan daar overheen kijken, maar het zit wel in mijn hart”, begint Nouchine. Verbaasd vraagt Dimitri aan Nouchine wat er precies aan de hand is. “Een voorval met Kitty, en dat was echt niet chill”, reageert Nouchine.

Vol onwetendheid vraagt Dimitri over welk voorval het precies gaat. “Dat was toen met de pizza’s”, aldus Nouchine. “Je ging naar binnen en vroeg iets aan Kitty over de pizza’s. Daarop antwoordde Kitty dat het nog te vroeg was voor de pizza’s. Vervolgens liep je denigrerend naar buiten en zei je: ‘Het is nog maar vier uur, we kunnen nog niet beginnen met de pizza’s.’” 

Dimitri ontkent de situatie en meent dat zijn reactie niet zo bedoeld was, maar Nouchine blijft voet bij stuk houden. “Dit is radicaal iemand belachelijk maken. Ik heb altijd geleerd dat als je iemand nadoet met een bepaald stemmetje erbij, dat je dan iemand aan het belachelijk maken bent. Dit was echt een houding van: ‘Huh, Dimi, meen je dit?’” 

Niet oprecht 

Na Dimitri’s excuses, wordt er tijdens het gesprek al meteen overgegaan tot het volgende onderwerp: zijn relatie met Vera. Volgens Dimi zou hij sinds het begin van zijn relatie met Vera heel wat blikken toegeworpen krijgen, en dat is naar de mening van Nouchine terecht.  

“Met Vera leek het niet echt”, meent Nouchine. “Ik kan niet voor de rest spreken, maar voor mij was het van: ‘Huh?’ In mijn ogen zag ik Vera en Tobias altijd samen. Plots vormden jullie een koppel, en dat was in mijn ogen niet oprecht.”  

Even later beweert Nouchine dat de relatie met Vera deel zou uitmaken van het spel, maar die bewerking ontkent Dimi met klem. “Dat is geen spel. Er wordt veel over gespeculeerd, maar het is geen spel.” 

Wegcijferen 

Toch is Nouchine, ondanks Dimi’s ettelijke pogingen om haar te overtuigen van zijn onschuld, nog steeds niet van gedachte veranderd. “Ik zie die oprechtheid niet bij jou. Op een gegeven moment ga je dingen zien, en vraag je je af: ‘Wat is er nog echt?’” 

“We zijn nu 24 op 24 samen”, reageert Dimi. “We moeten zien hoe het gaat in de buitenwereld. Ik heb het in de dagboekkamer ook gezegd; ik zie haar graag, maar ik ga mezelf niet wegcijferen. Ik ben nog altijd met een spel bezig.” 

Poll: Heeft Nouchine volgens jou gelijk?TAGS  I  Nouchine  I  Vera  I  Dimitri  I  Big Brother  I  Play4  I  Kitty