'Big Brother'-kijkers gaan helemaal los over Dimitri na gesprek met Vera

'Big Brother'-kijkers gaan helemaal los over Dimitri na gesprek met Vera
Dinsdag 1 Februari 2022 - 21:00   I   Foto: SBS   I   door Fabian Morren

Er is op sociale media weer heel wat te doen rond Vera en Dimitri. Zij hadden gisteren een uitgebreid gesprek met elkaar.

Alleen ging het opvallend veel over... Dimitri. Velen zagen dan ook weinig positieve kanten aan het gesprek. Dimitri krijgt vaak het verwijt dat hij te weinig interesse toont in Vera. Dat hij dan ook niet oprecht is. Daar wringt dus ook nu weer het schoentje.

Nul interesse

Dimitri vertelt vrijuit over zichzelf, over zijn beste vriend, over zijn beste vriendin,... Vera toont veel interesse en blijft ook zelf vragen stellen. Alleen toont Dimitri weinig interesse in het gesprek in haar. "Dimitri toont weer nul interesse in Vera", klinkt het op sociale media.

"Als het nu nog niet duidelijk is?", reageert een kijker. "Dit gesprek gaat gewoon in één richting." En ook: "Dimitri is wel heel vol van zichzelf". Dimitri en Vera liggen bovendien niet zo heel goed bij de kijkers. Ze staan in de lijst van meest waardevolle bewoners ver onderin. Vera staat zelfs helemaal laatste. Dat kwam overigens hard binnen bij haar.

Poll: Geloof jij nog dat Dimitri Vera oprecht graag ziet?TAGS  I  Big Brother