-->

Eveline uit 'Big Brother' heeft duidelijke mening over relatie van Dimitri en Vera

Eveline uit 'Big Brother' heeft duidelijke mening over relatie van Dimitri en Vera
Vrijdag 4 Februari 2022 - 10:00   I   Foto: SBS   I  

Net zoals een aantal ‘Big Brother’-bewoners en kijkers stelt ook Eveline zich vragen bij de relatie tussen Dimi en Vera.

De laatste dagen wordt het steeds duidelijker dat ook Vera twijfelt over de oprechtheid van ‘haar’ Dimitri. Tijdens de populariteitsrank plaatste Vera Dimi op de tweede plaats, terwijl Dimi Vera op de vijfde plaats heeft gezet.  

Twijfel 

“Waar heb je mij gezet”, vroeg Vera aan Dimitri. “Euh, ik heb je op vijf gezet”, antwoordde hij daarop. Meteen is er teleurstelling in Vera’s ogen te bespeuren en slaat de twijfel rond haar relatie opnieuw toe. “Ik weet niet wat ik daarvan vind”, klinkt het bij Vera. “Ik voelde me eerst schuldig dat ik hem niet op een had gezet, maar nadat ik dit hoorde, voel ik me niet meer schuldig.” 

Die situatie zorgt, naast alle andere voorvallen tussen de tortelduifjes, opnieuw voor heel wat kritiek aan het adres van Dimi. Maar volgens Eveline, die enkele dagen geleden het huis moest verlaten, moet er niet enkel met de vinger naar Dimi gewezen worden.  

“Ik denk wel dat het meer van Vera’s kant komt”, meent Eveline bij Nieuws365. “Maar ik heb het gevoel dat zij haar eigen spel niet speelt. Soms vraag ik me af: ‘Wat doe je daar?’, want ze heeft zelf ook niet zo veel in te brengen in het huis naar mijn gevoel, buiten dat ze een spelletje speelt met Dimi.”

Goede klik 

Eveline had naar eigen zeggen een betere klik met Dimi dan met Vera. “Dimi is in vergelijking met Vera meer met het spel bezig en stelt zich ook meer open naar anderen."

"Of hun relatie echt oprecht is, weet ik niet. In het huis is het misschien leuk, maar ik denk niet dat het standhoudt als ze straks weer naar huis gaan”, besluit Eveline.  

Poll: Zal de relatie tussen Vera en Dimi volgens jou standhouden?TAGS  I  Big Brother  I  Eveline Gerits