-->

Helmut Lotti haalt zwaar uit naar 'The Masked Singer: "Wat een kleuterig gezever"

Helmut Lotti haalt zwaar uit naar 'The Masked Singer:
Woensdag 2 Februari 2022 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Helmut Lotti staat erom bekend dat hij actief is op Facebook. Hij zit er ook niet mee om zijn uitgesproken mening over dingen te geven.

Dat heeft Helmut in de reacties ook niet nagelaten over 'The Masked Singer'. Enerzijds begrijpt hij al niet dat hij genoemd wordt door de speurders bij 'Edelhert'. Daar lijkt nu Johnny Logan de voornaamste kandidaat te zijn om in het kostuum te zitten. "Onbegrijpelijk. Zo'n blonde simpele in het panel schreeuwt mijn naam en alle schapen zijn ermee weg...", aldus Helmut.

Nadien richt Helmut zijn pijlen op 'The Masked Singer' zelf. "Wat een ondraaglijk programma trouwens. Als je kijkt voor de muziek ben je er sowieso aan voor de moeite. Telkens amper twee minuten en de rest is kleuterig gezever. Onbegrijpelijk dat daar bijna twee miljoen Vlamingen naar kijken", klinkt het.

Zoals Helmut al aangaf, kijken er bijna twee miljoen Vlamingen naar het programma. Zij delen overduidelijk de mening van Helmut niét. Vrijdag doen opnieuw één of twee nieuwe figuren hun intrede in het programma. De verwachting is dat ook dan weer massaal veel volk voor de buis zal zitten.

Poll: Heeft Helmut Lotti gelijk?TAGS  I  The Masked Singer  I  Johnny Logan  I  Helmut Lotti