Nawel pakt Dimitri aan in 'Big Brother': "Dat heeft mij zoveel pijn gedaan"

Nawel pakt Dimitri aan in 'Big Brother':
Woensdag 2 Februari 2022 - 22:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Dimitri en Nawel hebben in het 'Big Brother'-huis een gesprek gehad over hun band. Die is erg verslechterd na de eerste weken.

"In het begin hadden we een goede klik, maar dat is verwaterd sinds ik iets met Vera heb", vertelt Dimitri. "Ik heb het gevoel dat je me blikken hebt gegeven sinds ik met haar ben."

Complot

"Ik heb hetzelfde gevoel, maar dan met blikken van jou", reageert Nawel. Dan was er ook nog Amy. "Ik dacht dat zij met jou in een complot zat", geeft Dimitri aan. "Waarom ben je dan nooit op me afgestapt om het me te vragen?", aldus Nawel.

Nawel geeft aan dat ze het niet erg vindt dat mensen het spel spelen. "Zelf ben ik daar echter niet mee bezig", klinkt het. "Als ik dat wel had gedaan, was dat m'n grootste recht. Maar het was niet zo. Daarom heeft het me zo'n pijn gedaan."

Nog directer

Nawel vertelt aan Dimitri ook dat ze het heel erg vindt dat alle jongens haar genomineerd hebben omdat ze niks doet en saai is. "Meerdere mensen hebben je toch proberen duidelijk te maken dat je gedrag niet altijd gewenst was", zegt Dimitri daarover. Nawel meent dat ze haar daar nog directer hadden op moeten aanspreken.

Poll: Ben jij fan van Nawel in het huis?TAGS  I  Big Brother