-->

Jitske Van de Veire laat opnieuw van zich spreken: "Dat voelt onwezenlijk"

Jitske Van de Veire laat opnieuw van zich spreken:
Donderdag 3 Februari 2022 - 10:00   I   door WD

Peter Van de Veire is in Vlaanderen een naam als een klok, maar de laatste jaren is ook dochter Jitske uit zijn schaduw getreden. Hetzij met wat bloot, hetzij als... kapster.

Want de blonde dochter heeft een derde kapperszaak geopend. Eerder had ze er al één in Antwerpen en één in Gent en in die laatste stad komt er nu nog één bij in de Brabantdam. Met als naam ‘Jitske ... knipt'. Soms moet je het ook niet te ver zoeken.

Twee maanden

Van de Veire heeft dus wel wat ervaring als het op een kapperzaak opstarten aankomt, maar toch was ze zelf serieus onder de indruk. "Het voelt wat onwezenlijk", vertelt ze in Het Nieuwsblad. "Amper twee maanden geleden heb ik beslist dat ik nog een salon wilde en nu is het al zover."

Met de opening van de nieuwe zaak gaat er dus ook een naamsverandering gepaard. Niet langer de Suske & Wiske-naam 'De Wakko Kapper', maar dus wel met haar eigen voornaam in verwerkt. Een bewuste keuze, want zo wil ze meer haar eigen indentiteit tonen.

Zelf geverfd

"Wakko was nog teveel iemand anders zijn stijl, en bij deze inrichting kon ik alles zelf kiezen. De kleuren zijn wat ik wou en ik heb ze ook zelf geverfd." Van alle markten thuis dus. Van de Veire zal nu vooral in de vestiging in de Brabantdam werken. "Dat is handiger voor mijn vaste klanten."

Poll: Zou jij je haar laten knippen bij Jitske?TAGS  I  Jitske Van de Veire