-->

Geschrokken Willy Sommers is er nog altijd niet goed van: "Dat had ik niet gedacht"

Geschrokken Willy Sommers is er nog altijd niet goed van:
Donderdag 3 Februari 2022 - 11:00   I   Foto: Photonews   I   door WD

Alles komt terug. Dus ook 'Tien om te Zien'. Met - zoals het hoort - ook dezelfde gezichten die zullen presenteren. Met name Willy Sommers en Anne De Baetzelier.

Voor heel wat trouwe fans de logica zelve, maar voor Willy en Anne toch een complete verrassing. Want na die éénmalige ‘Tien om te Zien’ van vorige zomer dachten beiden dat als de show ooit zou terugkeren, zij daar alleszins geen rol meer zouden in spelen.

Afscheid

"Dat voelde voor Anne en mij als een afscheid", aldus Willy in TV Familie. "Dus ja, het was een complete verrassing toen Anne en ik naar de studio van Qmusic werden gelokt om het nieuws bekend te maken." Nieuws dat dus niet enkel ging over de comeback van het programma.

"Het was al beslist dat Anne en ik zouden presenteren", verklapt hij. Al was er geen sprake van dat ze zouden weigeren. "Eerlijk: we willen niets liever. ‘Tien om te Zien’ is mijn kindje. Het wordt wat puzzelen met mijn agenda, maar dat lukt wel."

Zomersingle

En Willy zou straks ook zomaar met een dubbelrol kunnen uitpakken, want hij wil niet alleen presenteren, maar ook als zanger de uitzending halen: "Ja, ik ben al aan het kijken met welke straffe zomersingle ik kan uitpakken!"

Poll: Had jij liever andere gastheren gezien?