-->

Natalie Meskens stuurt Ruth Beekmans duidelijke boodschap: "Dat is waanzin"

Natalie Meskens stuurt Ruth Beekmans duidelijke boodschap:
Donderdag 3 Februari 2022 - 15:00   I   Foto: Instagram   I  Bron: Instagram  I   door WD

Het leven gaat snel. En hoe ouder je wordt hoe sneller alles lijkt te gaan. Dat merk je vooral als je even tijd neemt om je kinderen goed te bestuderen.

Dat is ook wat Ruth Beeckmans deed op de verjaardag van haar dochter. "And just like that…she’s 9!! Love you more each and every day, my sweet wild child." Dat zette ze als commentaar bij een foto van haar dochter die net negen jaar geworden was.

Wilde kind

Vrij vertaald: "En opeens... is ze negen jaar!! Ik houd elke dag meer van je, mijn lieve wilde kind." Een post die ontzettend veel positieve reacties kreeg van volgers die haar niet alleen feliciteerden, maar het ook ontroerend vonden.

En daar zaten natuurlijk ook berichten bij van vrienden en naasten. Nathalie Meskens bijvoorbeeld. Ook zij kon er niet bij dat de dochter van haar vriendin al zo oud was. "Wauw 9!!! Waanzin zo rap het gaat!! Proficiat lieverd."

Ben Segers

Ook collega-acteur Ben Segers kon er niet bij: "Proficiaaaaaaaat!!!!! 9 al, ongelooflijk!" De foto op Instagram dateert van maandag, precies de dag dus waarop Charlie-Sue, want dat is de naam van de oudste dochter van Ruth Beeckmans, negen jaar geworden is. 

 

Poll: Vind je ook dat kinderen zo snel opgroeien?TAGS  I  Nathalie Meskens  I  Ruth Beeckmans