-->

Niels Destadsbader houdt zich niet in bij Peter Van de Veire: "Vervelend en gênant"

Niels Destadsbader houdt zich niet in bij Peter Van de Veire:
Donderdag 3 Februari 2022 - 18:00   I   Foto: Photonews   I   door WD

Niels Destadsbader is tegenwoordig niet van de televisie weg te slaan. Niet als presentator, maar zeker ook niet als zanger.

Zo heeft Niels met 'Ik kan niet zonder jou' een nieuwe single uit die nog altijd overal gedraaid wordt. In die hoedanigheid zakte hij donderdag af naar de studio's van Qmusic waar hij geïnterviewd werd door Peter Van de Veire.

Namen

En die laatste ging verder in op de betekenis van de titel van het nummer, meer bepaald wilde hij weten wie die 'jou' in de titel was. In eerste instantie probeerde Niels de vraag aarzelend te ontwijken. "Ik had daarbij niemand per se in gedachten."

Maar Van de Veire gaf niet af: "Heb je dan niemand voor jou? Je had al Gloria, Sara, Annelies. Wie zijn al die andere namen?" Waarna Niels toch een tipje van de sluier lichtte: "Soms, voor alle duidelijkheid, bestaan die wel, maar ik geef die meestal een andere naam."

Trots

De redenering daarachter is simpel: "Omdat dat heel vervelend en gênant kan zijn als je die mensen nog tegenkomt", klonk het. Tegelijkertijd is 'Ik kan niet zonder jou' ook het allerlaatste nummer dat Niels samen met de overleden Stefaan Fernande schreef.

"Zonder dat te zwaar te maken", ging Niels daar kort op in. "Ik weet dat hij heel trots was op dat nummer en ik denk dat hij ook heel blij had geweest dat het een single is geworden."

Poll: Denk je dat Niels iemand heel speciaal in gedachten heeft?