Nora Gharib heeft het gehad en trekt bij ‘Dancing With The Stars' aan de alarmbel Buitenland
Buitenland

Nora Gharib heeft het gehad en trekt bij ‘Dancing With The Stars' aan de alarmbel

Nora Gharib heeft het gehad en trekt bij ‘Dancing With The Stars' aan de alarmbel

Ook Bekende Vlamingen ontsnappen niet aan de ratrace van het leven. En ook hen wordt het soms te veel. Zoals nu met Nora Gharib.

Mooie Nora is momenteel te bewonderen ‘Dancing With The Stars’ en daarnaast ook nog ‘Een Echte Job’. En nog dit voorjaar komt er ‘De Grote Jobswitch’. Dat heet dan druk bezig zijn. Maar je kan natuurlijk ook té druk bezig zijn. En dat is nu bij de actrice duidelijk het geval.

Stressvol

Op Instagram deelde ze dat mee aan haar volgers. "Er lijkt geen einde te komen aan de drukte soms", postte ze. "Het afgelopen jaar was enorm enorm enorm stressvol. Op werkvlak en privé. Er zijn periodes waarin ik niet genoeg slaap, geen tijd heb voor mezelf en ik in een constante rush zit."

En Nora had zelfs de moed niet meer om de schijn op te houden, want haar conclusie was keihard: "Het wordt me soms ook te veel, zeker en vast." Wat echter niet wil zeggen dat ze het laat hangen. "Gelukkig heb ik mijn familie en vrienden die me altijd steunen.”

Paar weken

En de oplossing voor haar probleem zit er al aan te komen. "Na 'Dancing With The Stars' ga ik er een paar weken tussenuit", verklapt ze dat ze tijd zal nemen om de batterijen op te laden. "Nu nog eventjes alles geven."

Nora Gharib heeft het gehad en trekt bij ‘Dancing With The Stars' aan de alarmbel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws