Vera heeft het gehad met Dimitri in 'Big Brother'-huis: "Ja hallo, zeg!"

Vera heeft het gehad met Dimitri in 'Big Brother'-huis:
Vrijdag 4 Februari 2022 - 08:00   I   Foto: SBS   I   door Fabian Morren

Blijft de relatie tussen Dimitri en Vera nog lang duren? Vera heeft immers opnieuw haar twijfels over hem geuit.

Vera gooide haar hart open in een gesprek met Grace. Ze is van mening dat ze te weinig aandacht van hem krijgt. “Soms slaat hij wel eens een arm om me heen of krijg ik een tik op m’n kont”, aldus Vera. “Hij komt echter nooit eens even praten.”

(G)een gesprekje

“Daar wou ik nu met hem eens over praten, maar hij zit op de bank. Daarnet zaten we samen op de bank en dan zegt hij niks. Ik snap dat, want hij heeft stress. Dan begin ik over iets anders, de kerstlichtje thuis. Dan is er even een gesprekje en dan bloedt het weer dood”, legt Vera uit.

“Midden in zo’n gesprekje begint hij dan ook nog eens tegen Peter te praten. Dan denk ik van ja…”, stelt Vera. Grace denkt dat het buiten het huis makkelijker gaat zijn. “Hier is hij te veel met de game bezig”, zegt ze. “Dat merk ik ook”, antwoordt Vera.

Over seks

“In het begin hadden we superleuke gesprekken. Twee dagen geleden in bed ’s middags hebben we supergezellig zitten kletsen. Dan vraagt hij aan mij echter ook niet veel”, aldus Vera. “Zijn gedachten liggen heel fel op het spel”, pikt Grace in.

“Ik kan best wel een beetje geïrriteerd raken”, zegt Vera. “Gisteren hadden we niet veel gepraat en dan ligt hij ’s avonds wel in bed hints te doen van ‘hey hey’. Dan denk ik van: ‘zo werkt het niet’. Nu we een dingetje zijn maakt hij alleen maar grapjes over seks. Als we heel lang gepraat hebben boeit me dat niet echt. Maar als we elkaar bijna niet gesproken hebben en hij maakt drie van die grapjes. Ja, hallo!”

Poll: Denk jij dat het mis zal gaan tussen de twee?TAGS  I  Big Brother