Tobias en Grace praten openlijk over hun gevoelens voor elkaar in 'Big Brother'

Tobias en Grace praten openlijk over hun gevoelens voor elkaar in 'Big Brother'
Vrijdag 4 Februari 2022 - 12:00   I   Foto: SBS   I  

In een nachtelijk gesprek laat Tobias weten hoe hij zich tegenover Grace voelt in 'Big Brother'.

Goed nieuws voor Grace, want Tobias is eindelijk naar het ‘Big-Brother’-huis teruggekeerd nadat hij zich bezeerde tijdens het sporten en een tijdje in quarantaine moest verblijven. De twee konden vannacht de slaap moeilijk vatten, en beslisten om een open gesprek met elkaar te voeren, waarbij alle gevoelens op tafel werden gelegd. 

Eigen gevoel 

Aangezien Tobias een stukje van het avontuur heeft moeten missen, beslist Grace om hem op de hoogte te brengen van de laatste gebeurtenissen. Zo vertelt ze onder andere dat ze niet op Dimitri, maar op Peter heeft gestemd.  

Uit het gesprek blijkt al snel dat Tobias zijn tijd buiten het huis heeft gebruikt om alles even op een rijtje te zetten. “Ik heb me voorgenomen om meer met mensen contact te leggen waarmee ik een mindere connectie heb”, vertelt hij aan Grace.

Tobias wil zich daarbij naar eigen zeggen meer richten op Nawel en Peter. Verder heeft Tobias tijdens zijn afwezigheid beslist om meer bij zijn eigen gevoel te blijven tijdens de nominaties. “Ik ben hier voor mezelf”, benadrukt hij.  

Gevoelens en verstand 

Dat laatste zet Grace aan om haar gevoel ten opzichte van hem te delen. “Ik heb je gemist. Ik wil je zo veel vertellen over de dingen buiten het huis, maar de camera’s houden me tegen.” Tobias voelt dat het gesprek een emotionele lading krijgt, en gebruikt het moment om ook zijn gevoel tegenover Grace bekend te maken.  

Daarbij komt hij terug op een eerder gesprek die de twee hadden, waarin hij aan Grace vertelde dat hij het haar kwalijk nam dat ze bepaalde zaken over hen met Hanne had besproken. “Ik heb dat te groot gemaakt”, geeft Tobias toe, waarop Grace reageert: “Je dacht dat ik je alleen gebruikte wanneer ik me slecht voelde.”

“Toen je weg was, heb ik gemerkt dat je echt iets voor me betekent”, gaat Grace verder. “Ik voelde me echt raar. Ik weet niet eens wat ik precies voelde, maar ik voelde me wel raar. Hier in het huis maken we dingen veel intensiever mee. Ik wil wel dat je dat weet. Het is echt wel meer dan dat, en ik voel me oprecht fijn bij je.”  

“Ik heb jou ook serieus gemist”, meent Tobias. “Maar aan de andere kant worstel ik met mijn gevoelens en mijn verstand. Ik heb er moeite mee om mijn hart te volgen."

Poll: Denk jij dat het echt iets zal worden tussen Grace en Tobias?TAGS  I  Big Brother