-->

Johnny Logan doet pijnlijke onthulling over 'The Masked Singer': "Een nachtmerrie"

Johnny Logan doet pijnlijke onthulling over 'The Masked Singer':
Zaterdag 5 Februari 2022 - 15:00   I   Foto: VTM   I   door Jonas Wijckmans

Johnny Logan nam als Songfestivalwinnaar in 1980, 1987 en 1992 deel aan 'The Masked Singer' in ons land. Een hele eer, maar hij werd wel al in de vierde aflevering ontmaskerd.

“Het was een van de zwaarste opdrachten uit mijn carrière”, vertelt Johnny in Het Nieuwsblad. “Het masker zag er fantastisch uit, maar het was onstabiel. Het kon niet goed bevestigd worden aan mijn hoofd. Ze hebben het dan vastgemaakt aan de rug, maar daardoor zat het zo strak dat ik amper nog kon ademen."

Fysiotherapeut

Dat zware kostuum heeft het voor Johnny wel erg lastig gemaakt. Na de derde aflevering kon hij zelfs niet meer slapen omdat het zo belastend was. Een fysiotherapeut moest de 67-jarige zanger toen hulp bieden.

"Eerlijk, door het gedoe met dat kostuum was het soms een kleine nachtmerrie. Onder de omstandigheden heb ik het er best goed van afgebracht", stelt Johnny. Hij heeft nog mee dat hij de zinnen met hulp van een coach zélf in het Nederlands insprak. Desondanks bleef zijn Iers accent toch vrij lang onder de radar.

Poll: Vond jij het leuk dat Johnny Logan deelnam aan 'The Masked Singer'?TAGS  I  Johnny Logan  I  The Masked Singer