-->

Margriet Hermans ziet Erik Van Looy drastische beslissing nemen: "Potje gedekt houden"

Margriet Hermans ziet Erik Van Looy drastische beslissing nemen:
Zaterdag 5 Februari 2022 - 18:00   I   Foto: Photonews   I   door Jonas Wijckmans

Margriet Hermans kent Erik Van Looy van haar optredens in de jury in 'De Slimste Mens'. Het valt Margriet op dat Erik zijn privéleven erg afschermt.

"Het valt op dat hij z’n privéleven afschermt", zegt Margriet in TV-Familie. "Dat moet ieder voor zich uitmaken, natuurlijk. Wellicht is het geen slecht idee om bepaalde potjes gedekt te houden. Niet iedereen wil zoals ik z’n bed op straat zetten, hé."

Liefdesleven

Het valt inderdaad wel op dat Erik Van Looy best veel zeg in een interview, maar niet over zijn privéleven. Zo weten we niets over zijn liefdesleven. Dat is nochtans na zijn scheiding wel iets turbulenter geworden.

Erik Van Looy liet zich onlangs ontvallen dat er met zijn tanden en de Amerikaanse remake van 'Loft' niet meer mag gelachen worden in 'De Slimste Mens'. "Ík heb daar nooit mee gelachen", reageert Margriet. "Het was altijd hetzelfde clubje dat op Erik zijn kap zat."

Voorspelbaar

"In een bepaald seizoen ging het haast constant over zijn bijna-spraakgebrek - wat er niet is - en de flop van ‘Loft’ in de VS. Dat Erik deze onderwerpen als taboe heeft gemarkeerd, deed hij aanvankelijk wellicht om te lachen. Maar hij heeft gelijk, want het kwam vaak voorspelbaar over", stelt Margriet.

Poll: Vind jij het logisch dat Erik zijn privéleven afschermt?TAGS  I  Erik Van Looy  I  Margriet Hermans