Dimitri wil na zijn vertrek uit 'Big Brother-huis wat kwijt over Vera: "Wist ze op voorhand" voetbal
voetbal

Dimitri wil na zijn vertrek uit 'Big Brother-huis wat kwijt over Vera: "Wist ze op voorhand"

Dimitri wil na zijn vertrek uit 'Big Brother-huis wat kwijt over Vera: "Wist ze op voorhand"

Dimitri zit niet meer in het 'Big Brother'-huis. De kijkers stemden hem eruit. Dat kwam hard aan voor Dimi, die in tranen het huis verliet.

"Je maakt een bende vrienden en je wil natuurlijk niet naar huis", vertelde Dimitri na zijn exit. "De afgelopen twee weken was niet top, omdat ik mezelf ook van een andere kant laten zien heb dat ik zelf niet wou. Dat was niet de bedoeling. Ik liet me meeslepen door anderen. Ik heb keuzes gemaakt die ik niet wou, ook niet met Salar (hij nomineerde hem, red.)."

Gebroken

"De mensen hebben niet de ware ik gezien, zoals ik in het echte leven ben", vervolgde Dimitri. "Ik ben helemaal niet zo. De eerste twee weken was ik de lieve, aangename, zorgzame kerel. Nadien kwamen de bondjes dan en ik had niet verwacht dat ik daar middenin zou zitten. Deze week ben ik dan helemaal gebroken in de dagboekkamer."

De kijkers dachten dat Dimitri met de gevoelens van Vera speelde. "Oei. Dat gevoel had ik zelf toch helemaal niet", klonk het. "Het is anders, natuurlijk. Je zit middenin het spel. Je probeert een relatie aan te gaan, maar ik heb haar ook gezegd dat we in een spel zaten. Ik heb haar ook gezegd dat ik mezelf niet ga wegcijferen naar anderen toe. Ik ging ook nog met de andere bewoners bezig zijn. Dat wist ze."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws