Tobias over medebewoonster in 'Big Brother': "Ik vertrouw haar niet helemaal meer"

Tobias over medebewoonster in 'Big Brother':
Maandag 7 Februari 2022 - 21:00   I   Foto: SBS   I   door Fabian Morren

Tobias vreest dat zich een front aan het vormen is in het 'Big Brother'-huis. Dat vertelde hij in een gesprek met Grace.

"Ik heb niks tegen Nawel, maar ik had gehoopt dat Nouchine niet klakkeloos zou volgen", aldus Tobias. "Nu zie je wel dat er een front zich aan het vormen is met Nawel, Leroy en Nouchine. Als je daar Julio nog bij telt, dan krijg je meerdere kampen in het huis. Dat zou minder zijn mocht Nawel niet zo'n grote vinger in de pap hebben."

Vertrouwen

"Ze moet daarom niet absoluut weg, maar ze is hier wel heel dominant in", stelt Tobias. Grace verwijst naar zondag. Toen was er een discussie tussen Nouchine en Leroy. Nawel zei nadien dat Nouchine met Leroy moest gaan praten. "Ik zei toen: 'Je moet niks, je moet luisteren naar je gevoel'."

"Nouch is daar heel gevoelig voor", merkt Tobias op. "Ze volgt klakkeloos. Ik vind het moeilijk om Nouch nu helemaal te vertrouwen. In het begin vertrouwde ik haar nochtans volledig." Grace voegt eraan toe dat ze maar twee mensen echt volledig vertrouwt: Tobias en Vera.

Poll: Begrijp jij dat Tobias Nouchine niet helemaal meer vertrouwt?TAGS  I  Big Brother