-->

Sieg Dendoncker verrast Vlaanderen: "Ik hoop dat ik vóór haar sterf"

Sieg Dendoncker verrast Vlaanderen:
Dinsdag 8 Februari 2022 - 12:00   I   Foto: Instagram   I   door WD

Sieg De Doncker (33) en Maureen Vanherberghen (34) zijn op dit moment samen te zien in ‘De Verraders’ op VTM, maar zijn ook al lang een koppel.

Samen hebben ze een dochtertje Nelle en met zijn gezin is Sieg bijzonder gelukkig, maar toch stelt de acteur/presentator zich ook wel een serieuze vragen over het leven. Zoals recent in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

Walvissen

"Weet je wat ik me ook afvraag? Of ik gelukkig zal sterven", vertelt Sieg in een dubbelinterview met zijn geliefde Maureen. "Ik denk te sterven tijdens een avontuurlijk programma, duikend met walvissen." Waarna hij meteen zijn redenering uitlegt.

"Dan haal ik de krant, dan kan Maureen getuigen over haar verdriet en draagt Nelle voor de rest van haar leven zo'n ketting met een gouden walvisje aan. Wij lachen graag met ernstige dingen." Al is er toch één iets dat hij op dat vlak wel serieus meent.

In bed

"Ik hoop vooral dat ik vóór Maureen sterf", klinkt het ernstig. Waarop Maureen reageert: "Samen is beter, toch? Liefst door zoiets lomps. Of als we aan het dansen zijn in de keuken." Sieg besluit met een knipoog. "Doe dan maar lekker in bed."

Poll: Hoop jij vóór je partner te sterven?