-->

Eveline uit 'Big Brother' komt in actie voor Leroy: "Kan niet zomaar laten gebeuren"

Eveline uit 'Big Brother' komt in actie voor Leroy:
Dinsdag 8 Februari 2022 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door WD

Er is nog maar één gespreksonderwerp als het op 'Big Brother' aankomt. Het grensoverschrijdend gedrag van deelnemer Leroy.

En daar komt ontzettend veel reactie op. Van de kijkers, de trouwe volgers, de media, maar ook ex-deelnemers. Zo kon Eveline, die deze editie nog samen met Leroy in het huis zat, het niet laten om in actie te komen op haar Instagram.

Daar binnen

"Sorry, maar dit wordt zoveel groter gemaakt dan dat het is/was! Ik heb er dit jaar zelf ingezeten en wil echt even opkomen voor m’n maatje daar", postte ze. "Mensen weten niet hoe het daar binnen gaat en praten allemaal met elkaar mee."

"Alles is nu op het moment grensoverschrijdend", vervolgde ze. "En begrijp me niet verkeerd met alles wat er nu gaande is in de media, wil ik niet zeggen dat het niet belangrijk is om erover te praten of dat het maar in de doofpot gestopt moet worden."

Kapot maken

Besluiten deed ze met: "Want het is al erg genoeg als zulke dingen gebeuren. Maar dit verhaal gaat te ver! Dit is gewoon zelf iemand kapot willen maken. Sorry, mijn mening!" Een paar uur later veranderde ze haar boodschap in wat je hieronder kan lezen.

Dat is een tekst die de mensen geschreven hebben die de sociale media van Leroy beheren, maar komt ongeveer op hetzelfde neer. Om maar te zeggen dat niet iedereen Leroy uitspuwt.

Poll: Vind je het terecht dat er mensen opkomen voor Leroy?TAGS  I  Big Brother