-->

Kat Kerkhofs oogst lof op 'Dancing With The Stars': "Je moet het maar doen!"

Kat Kerkhofs oogst lof op 'Dancing With The Stars':
Dinsdag 8 Februari 2022 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door WD

Kat Kerkhofs speelt in 'Dancing With The Stars' als co-presentatrice zowat de rol van haar leven. En dat terwijl er ook leven in haar buik zit.

"Bumping on stiletto’s", vrij vertalend "Botsend op stiletto's". Met die commentaar postte Kat kerkhofs een filmpje op haar Instagram-account. Een verwijzing naar de hoge hakken die ze draagt in combinatie met haar steeds boller wordende buik.

Evenwichtsoefening

Een niet zo vanzelfsprekend combinatie, gezien Kat al 33 weken zwanger is en op stiletto's balanceren ook als niet-zwangere vrouw al letterlijk een moeilijke evenwichtsoefening is. Zeker voor zo'n urenlange uitzending.

Eén die collega-presentatrice Dina Tersago wel weet te appreciëren, want zij was er als de kippen bij om haar waardering uit te drukken voor de prestatie van Kat. "Je moet het maar doen!"

Tien man sterk

Ook Rani De Coninck uitte haar bewondering: "I know the feeling!", schreef de radio-presentatrice. "Ik vond het heerlijk! Je voelt je tien man sterk dan, met dat wonderke in je buik erbij! En uiteraard reageerde ook manlief Dries Mertens met emoji met een hartje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

Poll: Zie jij jezelf of je zwangere vrouw dit al doen?