Tobias is he-le-maal klaar met Kristof in 'Big Brother': "Flikker op man!" voetbal
voetbal

Tobias is he-le-maal klaar met Kristof in 'Big Brother': "Flikker op man!"

Tobias is he-le-maal klaar met Kristof in 'Big Brother': "Flikker op man!"

Het zit er bovenarms op in het 'Big Brother-'huis tussen Tobias en Kristof. Tobi ergert zich blauw aan het gedrag van Kristof.

Tobias lucht zijn hart in eerste instantie tegen Grace. Hij kwam de kamer binnen en Kristof staarde hem naar eigen zeggen aan. Plots werd het ook stil. Kristof zei "Kom erbij", maar dat stond Tobias niet aan.

Deuren dicht

"Dan doe je zo fucking awkward, daar heb ik gewoon geen zin in", legt hij uit. "Je kunt het toch ook loslaten. Hoe oud zijn we? 15 of zo? We zijn met een spel bezig. Alle deuren dicht, ieder heeft zijn eigen groepje gevonden, maar ik doe daar niet aan mee."

"Er zijn groepjes in het huis en dat wil ik niet", zegt Tobias tegen Grace. Zij zegt daarop dat je dit vroeg of laat altijd wel krijgt. "Het kan niet altijd lol zijn", stelt ze. "Dat verwacht ik ook niet", pikt Tobias in. "Ik ben geen 15. Mijn irritatie was ook niet naar jou toe, maar naar Kristof. Een irritatie die veel bewoners in huis hebben."

Maatje

"Maar ik kon me daarover heen zetten omdat hij een maatje is geworden", gaat Tobias verder. "Maar soms moet mijn grens aangeven bij hem en da doe ik nu ook. Ik pik het van niemand maar zeker niet van hem, om mij op een educatief toontje te gaan onderwijzen."

"Dat was hij buiten al aant doen als we gewoon rondje aan het lopen waren. ‘Je moet gewoon dit en dat’. Ik moet gewoon niks, van niemand. Dus irritatie was er al. Als ik vervolgens binnenkom en zie da er een gesprek plaatsvindt, en hij zegt dan ‘ja joh Tobi', dit en dat... Nu kan het even, maar zo meteen is het weer klaar. Flikker op man, leeftijd speelt mij echt geen rol, hé. Of je nu 50 60 of 70 bent."

Normaal doen

"Je kan gewoon normaal tegen me doen. Je moet me echt niet gaan behandelen als jongere guy of jonger broertje. Echt niet.. Ik sta nu op men strepen en geef mijn grens aan. Ik ben niet boos en niet teleurgesteld en wil niet erin blijven hangen.

"Ik ga zo rustig met hem praten, maar hij komt tegen een grens aan en dat is tot hier en niet verder. Hij moet niet denken 'Ik ben kristof de 30-jarige leraar en ik ga hem even uitleggen hoe het zit. Echt niet. Mij niet bellen.”

Salar

Later komt ook Salar erbij staan. Ook tegen hem gaat Tobias los over Kristof. "Hij is blind. Hij denkt dat hij alles doorheeft, maar hij heeft juist niks door. Je moet bij hem grenzen aangeven, anders stapt hij over je heen. Flikker op, man!"

"Hij is heel dwingend: 'Je moet het zo en zo doen', zegt hij dan. "Eerst dacht ik dat hij het goed bedoelt, maar ze moeten me echt niet gaan zeggen wat ik meot doen. Ik moet helemaal niks”, zegt Tobias.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws