Zangeres Do doet vervelende onthullingen over Marco Borsato: "Heb hem dat gezegd" Wielrennen
Wielrennen

Zangeres Do doet vervelende onthullingen over Marco Borsato: "Heb hem dat gezegd"

Zangeres Do doet vervelende onthullingen over Marco Borsato: "Heb hem dat gezegd"

Marco Borsato kwam de voorbije weken zwaar in opspraak. Hij wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij minderjarigen.

De uitspraken van zangeres Do doen de reputatie van Marco Borsato ook niet meteen goed. Do scoorde in 2004 een nummer één-hit met Marco Borsato met het nummer 'Voorbij'. Ze werkte dus met hem samen. Ook zij is geschrokken van de laatste onthullingen over Borsato.

Handtastelijk

"Hij wordt beschuldigd van het aanranden van jonge kinderen. Als dat waar is, is dat echt verschrikkelijk", zegt Do aan NRC. Vervolgens laat ze een stilte vallen. "Ik vind het moeilijk om daar uitspraken over te doen."

"Los van de beschuldigingen zou je kunnen zeggen dat Marco heel handtastelijk is", geeft de zangeres toe. "En als ik intensief met hem had samengewerkt had ik tegen hem gezegd: dat moet je niet doen, want niet iedereen vindt het fijn en je geeft er een verkeerd signaal mee af. Maar zo close werkte ik of mijn man nooit met Marco samen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws