Peter zet na exit in 'Big Brother' bewoner op zijn plaats: "Hij is zo oneerlijk" voetbal
voetbal

Peter zet na exit in 'Big Brother' bewoner op zijn plaats: "Hij is zo oneerlijk"

Peter zet na exit in 'Big Brother' bewoner op zijn plaats: "Hij is zo oneerlijk"

Peter zit niet langer in het 'Big Brother'-huis. Hij werd weggestemd door de kijkers.

Voor Peter is het avontuur dus voorbij. "Ik vond het een hele eer om als eerste erin te stappen. Het is een heel mooi project en ik heb heel mooie dingen meegemaakt", kijkt hij met een goed gevoel terug. "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik vind het op één manier erg, maar ik heb er vrede mee genomen."

Voorgevoel

Peter had ook een slecht voorgevoel, vertelde hij tijdens zijn exit op Play4. “Ik had vandaag het gevoel dat het voorbij was voor mij. Heel gek, maar ik had dat gevoel."

Peter denkt dat Tobias of Nawel zal winnen. “Ik denk dat we een hele verrassende winnaar gaan krijgen. Ik heb altijd aan Tobias gedacht. Hij is een pientere en als hij zo blijft en zich niet laat meeslepen, dan kan hij een winnaar worden. Dat geldt echter ook voor Nawel", geeft Peter aan.

Kristof

Over wie het minst te vertrouwen is in het huis, hoeft Peter niet lang na te denken. “Kristof is de meest oneerlijke. Er zitten bepaalde mensen die men echt wil nomineren. Kristof is heel pienter en kan heel veel mensen manipuleren. Ik denk dat Leroy het volgende slachtoffer wordt.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws