-->

Kritiek van 'Familie'-kijkers op verhaallijn rond Veronique: "Hoe kan dat nu?"

Kritiek van 'Familie'-kijkers op verhaallijn rond Veronique:
Zondag 13 Februari 2022 - 15:00   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

In 'Familie' zagen we hoe Koen Peyskens (Sieg De Doncker), de broer van Lars (Kürt Rogiers), probeert toenadering te zoeken tot Veronique (Sandrine André). Hij stuurde haar een mail.

Koen wilde via mail weten hoe het gaat met Veronique. De twee hadden elkaar leren kennen in het ziekenhuis. Er zijn echter kritische bemerkingen over de verhaallijn rond Koen. Een kijker vind het eerder onrealistisch.

Kopie

"Net zoals met Tony (like, come on) vind ik dit ook wel wat overdreven en in feite een soort van kopie van het verhaal rond Tony. Die man terroriseert haar echtgenoot en in feite ook haar en Raven in zekere zin al maanden en ze heeft geen enkel idee hoe hij eruit ziet? Zelfs al heeft Lars geen foto, hij kon hem toch wel beschreven hebben?", klinkt het.

Een andere kijker ziet er alleen maar voordelen in. "Let the games begin... in het verhaal hé mensen. Het is dringend tijd na de lange aanloop van welles nietes. Er mag weer wat schot in de zaak komen". "Dit gaat helemaal verkeerd aflopen", maakt nog een kijker zich een minder leuke bedenking voor Veronique en Lars.

Poll: Vind jij deze verhaallijn ook onrealistisch?TAGS  I  Familie  I  Sandrine André  I  Sieg De Doncker  I  Kürt Rogiers