-->

Grace en Tobias uit 'Big Brother' zijn verliefd op elkaar

Grace en Tobias uit 'Big Brother' zijn verliefd op elkaar
Zondag 13 Februari 2022 - 20:00   I   Foto: SBS   I   door Fabian Morren

Grace en Tobias hebben opnieuw een gesprek gehad over hun gevoelens voor elkaar. Grace weet niet goed hoe ze met haar gevoelens voor Tobias moet omgaan. De twee blijken gevoelens voor elkaar te hebben.

Grace en Tobias bespreken het in de slaapkamer. "Ik deel je gevoel", zegt Tobias. "Bij mij is het ook sterker geworden ten opzichte van de eerste keer. Ik wil de deur nu ook niet op slot gooien. Wat bij mij nu overheerst, is dat ik je echt niet kwijt wil."

Bijzonder

"Wat we nu hebben, is bijzonder. Mocht er meer inzitten, kan dat absoluut. Dat is liever iets wat ik buiten de deuren van het huis uitvindt", zegt Tobias. Grace is het daarmee eens. "Ik heb ook mijn situatie buiten het huis", zegt ze. "Die neem ik ook mee", antwoordt Tobias.

"Het is lastig om het nu uit te vinden. Het is beter op een plek waar je niet continu op elkaars lip zit", stelt Tobias. "Dan weet je of het gevoel klopt."

Gevoelens

Grace geeft aan dat ze gevoelens heeft voor Tobias. "Ik weet wat ik voel, maar niet wat jij voelt. Voor mij was het dus meer de vraag of het wederzijds is of ik dingen in mijn hoofd haal?" Tobias laat echter weten dat het wederzijds is.

"In dit huis gaan je gevoelens echter alle kanten op", meent Tobias. "Eén ding weet ik zeker: dat ik je echt niet kwijt wil. Ik denk dat we allebei buitenshuis nog iets uit te zoeken hebben en het is verstandig om daar onze tijd en ruimte voor te nemen."

Poll: Denk jij dat zij nog een koppel zullen worden?TAGS  I  Big Brother