Treinbegeleidster zorgt voor ophef door Anuna De Wever op haar plaats te zetten Royalty
Royalty

Treinbegeleidster zorgt voor ophef door Anuna De Wever op haar plaats te zetten

Treinbegeleidster zorgt voor ophef door Anuna De Wever op haar plaats te zetten

Voormalig minister Magda Aelvoet (Groen) was zondag op weg naar de klimaatbetoging toen de treinbegeleidster plots Anuna De Wever op haar plaats wou zetten. Ook de NMBS vindt dat ongepast.

De treinreizigers op de trein van Leuven naar Brussel keken raar op toen de treinbegeleidster plots haar mening gaf over de klimaatbetogingen en Anuna De Wever. "Zonder aanleiding begon de treinbegeleidster te vragen wie er op weg was naar de betoging. Niemand reageerde, maar ze stak vervolgens een kort relaas af dat diegenen dan ook de auto definitief aan de kant moeten zetten en niet meer net als Anuna mogen vliegen", vertelt Magda Aelvoet aan Het Nieuwsblad.

"Ik was net als de andere reizigers eerst wat verbouwereerd en heb uiteindelijk toch gereageerd door te zeggen dat ik mijn auto heb weggedaan. Het was wat bevreemdend omdat we uitgerekend gebruik maakten van het openbaar vervoer. Bovendien, een treinbegeleidster moet juist in opdracht van de overheid de rit zo comfortabel mogelijk laten verlopen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws