Jeroen Van Dyck verklapt: "Tony gaat het overhoop zetten in 'Familie'" Binnenland
Binnenland

Jeroen Van Dyck verklapt: "Tony gaat het overhoop zetten in 'Familie'"

Jeroen Van Dyck verklapt: "Tony gaat het overhoop zetten in 'Familie'"

Jeroen Van Dyck is terug als de slechterik in 'Familie'. Tony, zijn personage, mocht de gevangenis immers verlaten.

Initieel was het nochtans niet het plan om Tony te laten terugkeren. "De verhaallijn rond Tony is veel groter geworden dan initieel het plan was. Maar toen hij uiteindelijk naar de cel moest, was het niet helemaal duidelijk of hij weer op vrije voeten zou komen", legt Jeroen uit in Story.

Telefoon

"Tot ik een telefoontje kreeg van de makers. Ik was meteen enthousiast. Tony gaat de dingen overhoop zetten. Hij probeert aan iedereen te laten zien dat hij veranderd is, waardoor sommigen echt beginnen te twijfelen", klinkt het.

Tony krijgt wel veel negatieve reacties van de kijkers. "Ik schrik er nog steeds van hoe zo’n verhaallijn leeft bij de fans. Sommigen gaan er zo hard in op dat ze weleens vergeten dat het fictie is", geeft hij aan.

Compliment

"Op sociale media krijg ik al eens boze berichten. ‘Ik zal eens tot bij jou komen en het zal je beste dag niet zijn!’ Eigenlijk kan ik daar wel mee lachen. Het wil ook zeggen dat ik de rol overtuigend neerzet. Een compliment, dus."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws