Victor en Line uit 'Blind Getrouwd' over hun huwelijk: "Hebben soms ups en downs" voetbal
voetbal

Victor en Line uit 'Blind Getrouwd' over hun huwelijk: "Hebben soms ups en downs"

Victor en Line uit 'Blind Getrouwd' over hun huwelijk: "Hebben soms ups en downs"

Het is vandaag Valentijn. Voor Victor en Line alvast een reden om te vieren. Zij overleefden destijds als enige koppel het vierde seizoen van 'Blind Getrouwd'.

Nochtans was de vonk er zeker niet direct. "Ik denk dat we drie, vier maanden erna die klik hebben gemaakt”, zegt Victor in Het Nieuwsblad. “Pak twee maanden”, reageert Line. “Als je dat tijd geeft, creëer je een diepere vertrouwensband."

"Dat is langzaam gegroeid", gaat Line verder. "Na het experiment had ik het gevoel: 'Deze jongen kan ik volledig vertrouwen', en dan valt je muur en ga je gevoelens toelaten. En belangrijk, ook al was het niet liefde op het eerste gezicht: er was wel een goede eerste klik tussen ons.”

Drie jaar na hun huwelijk is de liefde nog steeds groot tussen de twee. Dat betekent niet dat hun relatie altijd over wolken loopt." Af en toe hebben we onze ups en downs, maar onze relatie is stabiel en we zijn gelukkig”, zegt Victor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws