Lil’ Kleine opgepakt in Amsterdam na mishandeling vriendin Wielrennen
Wielrennen

Lil’ Kleine opgepakt in Amsterdam na mishandeling vriendin

Lil’ Kleine opgepakt in Amsterdam na mishandeling vriendin

De Nederlandse rapper Lil’ Kleine, die vrijdag nog een taakstraf van 120 uur opgelegd kreeg voor een vechtpartij in een club, is zondagavond aangehouden.

Lil’ Kleine kwam enkele maanden geleden al in opspraak nadat de rapper ervan verdacht werd zijn vriendin Jaimie Vaes mishandeld te hebben. Het koppel besloot daarop een video te delen met de buitenwereld, waarin ze de beweringen staalhard ontkenden. “Dat is ontzettend pijnlijk om te lezen. We zijn de liefste ouders voor Lío. We zullen hem nooit in een ongezonde situatie brengen”, klonk het toen.

Niet de bedoeling

“De moeder van mijn kind, van wie ik hou, zou ik nooit oprecht pijn doen. Dat is ook nooit mijn bedoeling”, meende Lil’ Kleine in de video. “Als ik je ooit pijn zou hebben gedaan, dan weet je dat dat niet de bedoeling is.”

Toch bleven heel wat fans achter vol ongeloof. En met reden, zo blijkt. Zondagavond dook een video op op social media waarin te zien is hoe de rapper zijn vriendin uit z’n wagen sleurt en vervolgens haar hoofd tussen de autodeur klemt.

Na de arrestatie werd maandagochtend meteen een onderzoek gestart. Het management van het koppel vraagt via de Nederlandse nieuwssite ‘Shownieuws’ het koppel dan ook met rust te laten. “Ook wij hebben de beelden gezien die vanavond verspreid zijn. Het management van Jaimie en Jorik (Lil’ Kleine) heeft nauw contact met beiden en zal met een nadere verklaring komen.”

Animal

De vermeende mishandeling zette heel wat kwaad bloed bij tal van bekende Nederlanders. Zo deelde de vriendin van Ronnie Flex, die de beste vriend van Lil’ Kleine genoemd wordt, een quote op haar Instagramstory: “The day you raise your hand to a woman, that’s the day you’re officially no longer a man, but an animal.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws