Kat Kerkhofs deelt nostalgisch kiekje: “I adore you” Buitenland
Buitenland

Kat Kerkhofs deelt nostalgisch kiekje: “I adore you”

Kat Kerkhofs deelt nostalgisch kiekje: “I adore you”

Valentijn werd door heel wat Bekende Vlamingen gevierd, ook door Kat Kerkhofs. Zij maakte van de gelegenheid gebruik om een throwback te posten op Instagram.

“From growing up together, to becoming parents, can’t wait to share this next chapter with you... I truly adore you”, luidt de post, die uiteraard gericht is naar haar partner Dries Mertens. Op de foto zien we de twee tortelduifjes aan het begin van hun relatie.

Verjaardagsfeestje

Het duo is ook al een eeuwigheid samen. Kat vertelde onlangs nog over het prille begin in ‘Dancing With The Stars’. “Ik leerde Dries kennen op een verjaardagsfeestje van mijn buurmeisje. Zij zat bij hem in de klas. Toen moesten we de naam aanduiden van de jongen of het meisje dat je het leukste vond. Dries had mij genoemd.”

Op hun 15de liepen de twee elkaar opnieuw tegen het lijf. “Ik raakte in contact met vrienden van hem en heb ik hem op de Oude Markt gezien. Toen vroeg hij mijn nummer en zijn we kebab gaan eten. Vanaf toen was het geklonken.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws