-->

Pijnlijke wending: 'André Hazes is klaar met Monique Westenberg'

Pijnlijke wending: 'André Hazes is klaar met Monique Westenberg'
Donderdag 17 Februari 2022 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Er is een nieuw hoofdstuk in het verhaal rond André Hazes en Monique Westenberg. André zou nu toch weer afgehaakt zijn.

Showbizzwatcher Yvonne Coldewijer heeft weer een sappig verhaal over André Hazes. Hij leek terug te keren naar zijn oude liefde Monique. Er was zelfs al even sprake van een tweede kind. Dat is echer helemaal weg.

Kleine Dré

"Monique had corona en had wat hulp nodig bij het ophalen van mini Dré uit school. André heeft hem met moeite een paar keer opgehaald, maar het ging allemaal niet van harte", schrijft Coldewijer. "Hij kwam vaak te laat of daagde zelfs niet op. Ook is hij ineens weer dagelijks in de sportschool in Vinkeveen te vinden... Here we go again!"

"Ook is André toch ineens weer bij Rachel gaan wonen en is de woordenwisseling tussen hen weer bijgelegd", verwijst Coldewijer naar het feit dat André de opmerkingen van zijn moeder over Monique beu was.

Zuur

"Nu zijn ze zelfs met de verjaardag van de vriendin van Rachel uit gaan eten afgelopen weekend en vond André het belangrijker om met dit groepje te gaan feesten dan even bij Monique langs te gaan. Lekker met Wesley Sneijder op stap", aldus Coldewijer.

"Het lijkt altijd of André dan weer herinnerd wordt aan hoe aantrekkelijk hij dames vindt van zijn eigen leeftijd. Hij is erg snel onder de indruk en in één klap is hij Monique weer vergeten. Erg zuur", klinkt het.

Poll: Kan jij nog volgen?TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg